Facebook Logo
X

Multiplankgas

Begin 2018 liepen we toevallig tegen deze rally. Een avontuur. En wellicht onbewust een lang gekoesterde droom. Op zoek naar het onbekende. … Kom maar met alle cliché’s.

Omdat veel goede ideëen impulsief starten, meteen maar vol in de planstand gegaan.Voor beiden staat het hoge Noorden hoog op het lijstje van favoriete landen. We zijn beiden ook heel benieuwd naar Rusland . Iets niet geheel onbelangrijks is de gezamenlijke interesse in  auto’s. De ene heeft hiervoor wat meer smaak dan de andere ;-)

Het vrouwelijke thuisfront was minder overtuigd van onze plannen. Dat werd opgelost met een weddenschap voor een kwatta én de zoektocht naar de bolide… Heel wat barrels en slechte ideeën passeerdende revue: Daihatsu Gran Move+, Alfa 164, Volvo 740, Chevrolet Caprice…. Totdat we beet hadden. De zoektocht eindigde, daar waar de wereld ophoudt en dan nog een stukje verder, in de haven van IJmuiden. Daar werd onze trots aangeschaft. Onze zeegroene Fiat Multipla 1.6 ELX. Onze kameraad voor de reis. Het piéce de resistancel van Team Mulitplankgas.

Een onderdeel van rally is het steunen een goed doel. Onze keuze voor het goede doel is de WensAmbulance Brabant. Zij vervoeren mensen, die niet lang meer te leven hebben en helpen zo laatste wensen te vervullen. Een indrukwekkend initiatief. Voor meer informatie: www.wensambulancebrabant.nl We gunnen iedereen tot dit initiatief, maar we wensen het niemand toe… 

Graag vragen we jullie om een donatie voor dit goede doel. Wat gaan we ervoor doen. Elke cent die we ophalen, doneren we aan de Wensambulance. Wat doen we daarvoor terug? Je kunt altijd ons steunen door gewoon te doneren. Anders helpen we je graag extra exposure van jezelf of je bedrijf door bijvoorbeeld het plaatsen van je beeldmerk op onze wonderschone Multipla, die tot die tijd gewoon rondrijdt in de Kempen.

Maar we staan ook open voor andere ‘ludieke’ voorstellen, neem daarvoor gewoon  contact met ons op...


Team facts

Baltic Sea Circle 2019 - Dutch Edition
#6
Fiat

Vehicle

Teamchef

Jos Wijnen

Team members

Rick van der Heijden

this website uses cookies to ensure you get the best experience on our website Read more …