Buurman en Buurman b.v.
Home
X

Buurman en Buurman b.v.

Let's hope we make it

Wie zijn wij:
Wij zijn dus Michel Oude Nijhuis (38) en Rick Wolters (35). Een aantal jaren geleden hebben wij elkaar leren kennen als buren, jaren verder nog steeds goede vrienden met veel gedeelde interesses met de voornaamste LOL maken in het leven, passie voor auto’s, motoren en avontuur. Al een tijd speelde bij ons de gedachte eens een verre reis te maken samen en een avontuur te beleven en er was altijd wel een reden om het niet te doen maar na jaren er over hebben is het nu eindelijk zover wij gaan samen meedoen met de Baltic Sea Circle Callange.

Auto:
Het betreft het een Volvo 850 T (2.5L 5 cil. 20v turbo) uit 1996, deze is ons beschikbaar gesteld door Herman en Anke de Wit, deze heeft de auto na ruim 17 jaar trouwe dienst overgedragen aan ons om hem voor de rally te gebruiken (Herman en Anke Bedankt!!). De auto is onze enige verblijfplaats tijdens de rit en zal worden voorzien van een daktent voor de overnachtingen.

Het goede doel!:
Het Ronald McDonald Kinderfonds wil, samen met de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen in het land, ervoor zorgen dat families met een ziek of zorgintensief kind optimaal voor hun kind kunnen zorgen en dicht bij elkaar kunnen zijn. Daarom bieden wij gezinnen met een ziek of zorgintensief kind een warm en gastvrij verblijf in logeerhuizen bij ziekenhuizen, huiskamers in de ziekenhuizen en vakantiehuizen. ​


Team facts

Baltic Sea Circle 2019 - Dutch Edition
#13
Volvo

Vehicle

Teamchef

Roderick Wolters

Team members

Michel Oude Nijhuis

this website uses cookies to ensure you get the best experience on our website Read more …