Corsarossa
X

Corsarossa

Doe s gek

We hebben een oude maar zeer gave A Corsa aangeschaft. Eerste eigenaar en 54000 km. Nikki en ik zullen deze basis gebruiken om een leuk en vooral competatief verhicel te maken. Ook hebben wij samen besloten om geld in te zamelen voor het KWF. Iedereen heeft denken wij wel iemand in zijn directe omgeving die te maken heeft met deze slopende ziekte. Het inzamelen voor deze ziekte kan nooit een cliché zijn. Kortom, knok mee om tot een mooie bijdrage te komen waar we met zn allen trots op kunnen zijn.

Het team CorsaRossa heeft bewust gekozen voor een kleine youngtimer, in dit geval een rode opel A Corsa uit 1992. We vinden niet alleen de rit een uitdaging, maar ook om ons te meten met de welbekende dikke volvo's . bmw s audi s en mercedessen. Wij rijden zonder airco, zonder stuurbekrachtiging. maar met een auto die een onverwoestbare techniek heeft, eenvoudig en eerlijk inelkaar steekt. Natuurlijk ontkomen wij ook niet aan enkele aanpassingen. Deze gaan Nikki en ik dan ook zelf uitvoeren. Wij hopen binnenkort met een foto dagboek de vorderingen te laten zien. 

Dus wat ons betreft is het avontuur al begonnen! In aanloop naar de rit van 8500 km hebben wij nog veel te plannen, regelen, sparen, sleutelen, denken en optimaliseren. En ook dat is leuk om te doen. Wij zijn samen ingeschreven met team Grootschermer 1 en veel van het voorbereidende werk doen wij samen, nu al als een team. 


Team facts

Baltic Sea Circle 2019 - Dutch Edition
#49
Opel

Vehicle

Teamchef

frits folorie

No members activated yet!

this website uses cookies to ensure you get the best experience on our website Read more …